★ New ★

Al-Kisahnye... 
Blog lama yang berhabuk dan lama tidak di-update terpakse aku tutupkan~ ditambah lak blog aku tu dipaparkan di page facebook dengan sesuka sesenang hati...dan ini baru punye.
fungsi blog adalah untuk...aku pin tak tau nak terangkan... korang buat sendiri je n rase..
kalo da tak berminat close je acc blog korang~ dlm 3 bulan je dier tutup sendiri.. 🤓

aku nye privasi blog lame da hancor~ oke bai blog lame..selamat datang blog baru  ! T_T

yesh ! aku sedih ! banyak aku habiskan masa untuk acc itu okay! kiranya skrg ni macam new baby born ar ! okebai ~!



Comments

Popular posts from this blog

Cerita Sedih

Hantu Kak Limah 2: Husin,Mon Dan Jin Pakai Toncit

Tanda Badan Kekurangan air