Monday, 26 December 2011

★ New ★

Al-Kisahnye... 
Blog lamer yang berhabuk dan lamer tidak di-update terpakse aku tutopkan~ ditambah lak blog aku tu dipaparkan di page facebook dengan sesuka sesenang hati...dan ini baru punye.
fungsi blog adalah untuk...aku pwn tak tau nak terangkan... korang buat sendiri je n rase..
kalo da tak berminat close je acc blog korang~ dlm 3 bulan je dier tutop sendiri.. hoho~

aku nye privasi blog lame da hancor~ oke bai blog lame..selamat datang blog baru  ! T_T

yesh ! aku sedey ! banyak aku habiskan mase untuk acc itu oke! kirenye skang macam new baby born ar ! oke ! bai ~!



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...