Thursday, 13 December 2012

Novelis wannabe kah aku?


Sedang gugel-gugel..aku terbukak website Karangkraf ni..khas utk sesiapa yg nak jadi novelis! ;)
btw aku pun bercita-cita tapi tak sampai ..coz story smpai suku..then tertinggal terus. haha! ahahaha..!

Kat situ ader novel,cerpen mcm2 la.. Tentang masak, memancing, hai segala2nya la ade! (aku pun x abes jelajah lagi.. :p )

Weh! kalo korang nak try letak novel kat situ pun blh oke! tapi kene tau kalau kene ciplak pihak mereka tak brtanggungjawab tau.. :) If korang nye terbaik ar, insyaAllah mereka akn terbitkan cerita korang tu!! Well hehaha..BEST OF LUCK!!

muke berangan tak tentu arah.. -picture pinjaman dari google je pun-


ni website nye aku bagi lagi~ ILHAM GRUP BUKU KARANGKRAF

Cerita Sedih

Assalammualaikum...

Selamat Pagi, Petang, Malam..tengah memalam bute.. tgh nak subuh.. ahaks..mcm aku lak.. kesian blog aku.. aku dah makin lupe nak update..sbb baby acer aku rusak!!!! hurmm! giler ar.. x pernah2 dier camtu..mesti dier trdengar aku ckp nak tukar laptop baru!! plss baby acer..mummy (ececececehh - gatei bebeno) ahaks..continue.. mummy bkn nak tukar baby..mummy nak hapdet jer! T_T

The siyesly nye ialah..aku nak kelebek balik blog nih! Now aku dh sihat..sihat..sihat.. insyaAllah..

mcm ni ke muke aku tgh sedih sesangat? hahaha.. weh! ni comey sgt kot! aku kertu!! tidakkk!! haut~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...