Saturday, 12 January 2013

Adi Putra Hero Pujaan aku. Ailaik~

Dah habis tentang Adam&Hawa..now cerita baru yg akan gantikan A&H iaitu Sehangat Asmara, juga hasil air tangan novelis popular Aisya Sofea..Sumpah weh..Cerita SA ni mmg sgt2 best! Coz saya dah baca n selalu ulang baca..tapi entah kemana novel tu pergi...
-
-
-
sedih
-
-
-
dan kali ni mmg saya yakin gandingan Hero aku AdiPutra dan Rita Rudaini mmg akn tiptop punye la! Saya rase saya mesti akn sediakan tisu bebanyak2 kot.. 
-
-Sinopsis-
biasala..cinta yang tak direstui..dua darjat..

Kamilia Najwa & Zainal Arief. Pandang pertama mereka memutikkan cinta dan berakhir dengan perkahwinan di London tanpa restu keluarga. Namun, badai asmara mereka sentiasa membakar di sebuah bilik kecil di Oxford dengan janji sehidup semati.

Kebahagiaan mereka tiba-tiba terhenti! Zainal terpaksa pulang ke tanah air dengan janji akan kembali lagi. Sejak itu hingga menginjak sembilan tahun lamanya, Zainal tidak pernah pulang sedangkan Kamilia terus menanti dengan air mata dan sengsara.

Tanpa diduga, Zainal muncul kembali. Datangnya untuk menuntut Misya, anak comel yang selama ini ‘disembunyikan’ oleh Kamilia. Dendam kesumat Kamilia terhadap Zainal tidak pernah padam. Anehnya, ‘dendam rindunya’ terhadap lelaki itu lebih kuat dan mengusik perasaannya.
Benarkah dia membenci lelaki itu? Dan hipokritkah Zainal bila menyatakan hanya Kamilia seorang di hatinya...


Pic pinjam dari pakcik gugel. Kiri: Novel edisi baru. Kanan: edisi lama = sama saja

Hero dan Heroin: Sehangat Asmara-Aisya Sofea

Hooorait!

Happy Reading u'olls~

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...