Thursday, 7 February 2013

Unmotif entry

Assalammualaikum..
Salam sejahtera..
dan!
-
-
-
*angkat kening, juihkan bibior sambil sengetkan mulut* = perilaku buruk
An nyung ha se yo!!

Perghh!!
Nampak sangat dah gila K-Pop!

Ibarat ludah langit jatuh tercoit kat muke.. *iyeks*
heuheuheu..

Motif entry jam 10pagi ni? takde motif..
cuma
nak
taip
aje

Tahun ni macam banyak planning dah di atur..Kalau takde halangan insyaAllah semua planning tu akan menjadi..kot..kot la..kot..
*pandang dinding..tarik napas kuat-kuat..lepas slow-slow*

kepala ni macam ada byk idea pulak..! cess..sabar..sabar ideaku! sila tawaf dulu dalam otak..after tu bukak khemah dalam nun..jangan check out dulu!
mueh mueh mueh

Ptg-ptg karang nak BW serata pelusuk blog..nak follow mane yg dah follow budak baru ni.. baru tak baru la..masuk ni dah dekat 5blog dah dibuat..semua di delete..alasan 
+ sibuk +
+ malas +
+ kering idea +
+ banyak fikir makan +
pun terciptaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... *marah kehape?*

Mengharapkan agar kali ini blog ni bertahan sampai ------- *taktau*

Fine..sekian entry cabuk dipagi hari..

Makan karipap kentang dipagi hari..bak seketul sini.
-unmotif-

Wokiezdokiez..

Happy Reading korangz.

1 comment:

  1. hehe..den baco pon dek poning palo..hehehehehe...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...