Wednesday, 27 February 2013

Peminat Tegar

Assalammualaikum..
Salam sejahtera..


    Gila..gila.. last update entry 13 feb ritu.. -.- apsal malas lak skng ni..? Ni semua pasal lappy cinonet tu tak boleh detect wifi..harus ke berebut modem juga pc dgn ibu setiap hari? Dapat bukak kejap pun sebab ayat nak harvest game di facebook.. lol.. mueh mueh.. :p so mmg tak la dpt bukak lelame..sbb kalau lama ibu akn tegur "dah ke belum?" ye la..peminat tegar Aaron Aziz le katekan..

    Hmm..
Aaron Aziz..
AA
aren ajiz..

Sekarang ni ibu dah tak malu nak bercerita pasal keBAGUSan lakonan Aaron Aziz ni sebab MakLong biras ibu..kakak ipaq ayah..wife PakLong abang sulung ayah.. eh.. -.- okay sambung balik! Disebabkan MakLOng pun peminat tegar AA nih! humakaih..

Tepuk tangan ramai-ramai plz! hoyeah!


    And baru-baru ni ibu, n her anak.. eh.. my adik lelaki beserta erin pergi tengok wayang. Ala..yg AA berlakon tu.. Kerat 14..well tajuk mendebarkan.. Tapi ibu ckp ceritanya best.. ye la! dh minat..tak best pun ckp best ye dak..? hahaha.. 

Drama Adam&Hawa as Pilot hensem yuuu~ mueh mueh

 sedikit gambar dari filem Kerat 14:





Sedikit sinopsis dari Kerat 14:
    Kerat 14 merupkan sebuah filem suspen misteri dan aksi yang bermula dari kisah percintaan Haziq(Aaron Aziz) dan Nuzara(Siti Saleha). Haziq dan Nuzara merupakan pasangan kekasih dan Haziq amat menyayangi Nurzara namun Haziq terlibat dengan aktiviti sosial dan tidak disenangi oleh Nuzara. Dalam masa yang sama Aril(Ali Arami) muncul dan mula tertarik dengan kecantikan Nuzara ketika Nuzara dan Haziq berada di salah sebuah kelab di Kuala Lumpur. Satu tragedi ngeri yang tidak disengajakan telah berlaku dalam kisah cinta Haziq dan Nuzara dan penyiasatan dilakukan oleh ASP Razman. Siapakah yang menjadi mangsa dalam kisah percintaan Nuzara dan Haziq dan dapatkah Aril memiliki cinta Nuzara dan mampukah Haziq mempertahankan cinta dan kasih sayangnya pada Nuzara.


Aaron Aziz-Haziq (Main Actor/Actress)
Siti Saleha-Nurzara (Main Actor/Actress)
Fouziah Ghous (Main Actor/Actress)
Ali Arami-Aril (Supporting Actor)
Zamarul Hisham-ASP Razman (Supporting Actor)
Arash Mohd (Supporting Actor)
Azhar Jb (Supporting Actor)
Arrora Salwa-Pegawai Polis (Supporting Actor)

ini semua saya copy dari sini. :)



okay..cinta 3segi..biasa la kot..hehe.. tgh tak sabau nak tgk Rockuu! yeay!



Haha..tu je buat masa ini..

Thankyou makan kuih bahulu.

Happy Reading korang~








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...