Friday, 11 January 2013

Adam & Hawa - fenomena baru?

     Habis sudah Adam & Hawa 80 episod. Aku juga terlanjur menonton.. :p gara2 Ciktie yang mmg fanatik habis kat Aaron Aziz.. Aku? Sorry..aku suka abam AdiPutra..hehe..

Adam & Hawa mula bersiaran pada 27 Ogos 2012 pada pukul 10pm setiap hari Isnin-Khamis. Drama episod ni hanya ada kat Astro Mustika HD sahaja. Dan disebabkan itu jugalah ibu sanggup langgan Beyond! -_-
And pada 10 Januari 2013 habis jugak Adam & Hawa. (dengar2 nak buat filem plak)

Astro kalau takde ulangan mmg tak sah la kn..? banyak kot ulangan cerita ni.. yg aku tau.. ulangan nye setiap Isnin-Khamis gak pukul 9.30pm, 11am dan 2am-3am. *sila bagitau kalau salah ea?* :)

Cerita nye tentang seorang gadis bernama Ain Hawani yang baru meningkat remaja. Bekerja di tadika dan tidak semena2 ditangkap khalwat dengan Adam Mukhriz. blablabla..taksuka..Ain belajar kat Australia dan jadi pensyarah di UiTM..konflik..konflik..8tahun kot si Adam (Am) ni setia! *oh..jelesnye mak nok* konflik lak dgn Johan n Azie...*haish* sampai2 la si Ain pregnant konflik lagi dengan ex-gf Am si Dee.. *haha..satu rumah tak suka di Dee!* last sekali bahagia n dpt baby girl! -The end-


mcm biasa.. thanks to pakcik gugel! ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...