Sunday, 3 February 2013

Belasah teman wanita, Motif?

Assalammualaikum..
Salam sejahtera..
errr~ (ucapan dalam bahasa korea plak) *taktahueja* 

-Entri subuh hari- mueh mueh mueh

    Tajuk boleh tahan..entri ni nak post haritu lagi..tapi terpaksa berebut modem dgn CikTie yg asyik je Aaron Aziz *tangan didada mata ke atas* Tgk Wanita Hari Ini..tajuknya lebih kurang tajuk entri ni..tapi bahasa lebih ayu lagi..agak lembut..arghh!

Oh..bahagianya


   Siapa la yg tak nak kebahagiaan? Cuma dah nasib badan dapat teman lelaki kaki pukul..takpe korang.. baru teman lelaki..boleh blah kot..ape? sayang??!! sanggup tahan sakit? maki? -_-

Ini ceritaku.
   Dipanjangkan cerita la..baca korang..ini untuk pengajaran bukan pengaiban okeh?! *okay sila sambung Tasha!* 
    1day saya lepak2 kat rumah member ni (seorang perempuan!)..saje la ptg2 isi masa lapang sambil gossiping *hewhewew* sedang kusyuk berbual hpn dia berbunyi..dia tgk..then dia buat bodoh sambil berkerut muka, macam menggelabah pun ada..banyak kali gak la..then dia decide pick up gak call tu... Cuma dgr dia ckp.."hurmm..ye la". Tak lama lepas tu bunyi org ketuk pintu. Member ni bangun dan terus bukak pintu..Tiba-tiba dia jerit..huk aloh..rupa-rupanya teman lelaki dia..ditariknya member masuk bilk dan terdengar la bunyi pekikan dan dush..gedebak..maaf..nangis semua ada..saya punya la risau..ketuk pintu pun tak berani..akhirnya saya call housemate dia dan kakak dia..punyalah diaorang ketuk pintu..bagai nak roboh pintu tu! tapi, tak jugak dibukak..
    Dalam 1/2j tetiba keadaan riuh tu jadi senyap..pintu bilik dibukak..keluar la si bf dengan muka selamba sambil menyalakan sebatang rokok! Damn! Muka sgt selamba! muka gua macam marah nak terkam..tapi tak berani~ huhuhu..
   Lepas tu keluar la member dgn keadaan serogoi .. -_- Muka sgt babak belur..err..muke lebam2..badan lebam..si member cakap dia bertumbuk, bersepak terajang.. Aduhai..
   Kami ajak pergi balai buat report..mula-mula..OKAY..tapi lama lepas tu.. "Sori la korang..aku taknak buat report..aku sygkan dia.bukan apa dia marah aku lambat angkat call." Aha..? What? Lambat angkat call sampai makan kaki tangan..? Tak sanggup aku!

OHOIII~!! itu bukan syg kaklong oii..itu ganyang! 

   Sampai bila kita sanggup dibelasah teman lelaki? Suami? teman wanita? erk?! ade ke? hewhewhew.. 
  • Kenapa kita taknak pertahankan diri? 
  • Kenapa kita tak nak buat report?
  • Kenapa kita sanggup bertahan?
  • Kenapa kita tak nak buka mata?
  • kenapa?
  • kenapa?
  • Kenapa?  




-
-
-
-
So persoalannya sampai bila kita sanggup jadi mangsa? Sampai dia dah jadi suami? kenal hati budi dulu sebelum ambil apa2 keputusan..tak kesian ke kat mak ayah, family kalau apa2 jadi kat kita?
-
Just because of cemburu kita kena lanyak macam bantal peluk..kasut..
Sedih..
sedih sesungguhnya..

KERANA SAYANG NYAWA MELAYANG

Okaylah korang..

Happy Reading U'olls.

serogoi - loghat Perak - Serabai, tak terurus, selekeh

Picture ehsan si Pakcik Google.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...